اخبار داغ
  از حیثیت مجلس دفاع کنید
 بازنشستگان توان گذران زندگی خود را ندارند
 ساماندهی کارکنان دولت با جدیت پیگیری شود
 مردم منتظر اقدام در پرونده فساد واردات چای هستند
 عضو ناظر مجلس در شورای رقابت انتخاب شد
 ارقام تحقق ناپذیر در بودجه وجود ندارد
 کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 حاضران در فیلم غیراخلاقی گیلان بازداشت شدند
 نیروهای طرحی دوران کرونا تعیین تکلیف شود
 به معیشت مردم توجه شود
 مدیر کل آژانس نباید احساسی موضع‌گیری کند
 دولت ساخت مسکن را در اولویت کاری خود قرار دهد
 مجلس به دنبال رفع تبعیض حقوق بازنشستگان
 به تعداد نمایندگان مجلس اضافه می‌شود؟
 شناسایی حدود ۱۱۰ هزار خانه برای دریافت مالیات
 امنیت روانی جامعه را به خطر نیاندازید
 صف‌های سوخت‌گیری در تهران جمع شد؟
 این خانوارها مسکن رایگان می‌گیرند
 پاسخ قالیباف به رئیس سازمان برنامه و بودجه
 هیچ برنامه‌ای برای زمان‌بندی قطع برق وجود ندارد!
دیگر رسانه ها
 ساها در جمع ۵ ایرلاین برتر کشور
 دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بازنگری کند
 گرانی برای مردم مشکل ساز شده است
 عنوان مدرسه از برخی واحدهای آموزشی حذف می‌شود
  کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 بستر ایجاد اشتغال برای جوانان فراهم شود
  اعتیاد اینترنتی کودکان را جدی بگیرید
  سال آینده فشار مالیاتی بر مردم نداریم
 صادرات پیاز و گوجه فرنگی به زودی محدود می شود
 سهمیه سوخت این خودروها قطع می‌شود
 افزایش ۳۰ درصدی حقوق تورم را تشدید می‌کند
 مردم تهران زباله نفس می‌کشند
 خودروهای وارداتی فوتبالیست ها پلاک نمی شوند!
 به سمت حذف «کنکور» می‌رویم
 اختصاص سهام عدالت به نوزادان مطرح نیست
 مدیرعامل چای دبش اختلاسگر نیست!
 نیروگاه‌های استان تهران مازوت مصرف نمی‌کنند
 باید لوازم خانگی باکیفیت وارد شود
 ریالی از بانک مرکزی بابت تنخواه گردان خزانه نگرفتیم
 واردات کالاهای تحریمی تسهیل شد
سرویس :  فرهنگارسال به دوستان ارسال به دوستان نسخه چاپی
شناسه خبر:  222سه شنبه 24 فروردین 1400   |   10:44:13
محمد بیگی:

 برای حل معضل کاهش جمعیت مسئولان سه قوه به میدان بیایند

نائب رئیس کمیسیون طرح جوانى جمعیت و حمایت از خانواده در مجلس شورای اسلامى گفت: عواقب ناشی از سالمندی و کاهش جمعیت در تمام حوزه‌ها از اجتماعی و اقتصادی گرفته تا فرهنگی، سیاسی و حتی نظامی یک خطر جدی است که مدتها نمی‌توان آن را جبران کرد.
به گزارش صندلی سبز؛ فاطمه محمدبیگی در مورد سقوط نرخ رشد جمعیت به ۰.۶ درصد گفت: طبق آخرین آمار منتشر شده از مرکز مطالعات راهبردی کشور نرخ رشد جمعیت در سال ۱۳۹۹ به ۰.۶درصد سقوط کرد و این کم‌ترین مقدار نرخ رشدی بود که در تاریخ کشورمان ثبت شده است، به بیانی زنگ هشدار سالمندی ایران به صدا درآمده است.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی افزود: شروع اپیدمی کرونا در کنار شرایط ناخوشایند اقتصادی و عدم توجه به نیازهای ابتدایی جوانان از اشتغال گرفته تا مسکن در یک دهه گذشته در کنار عدم آگاهی جوانان در خصوص ازدواج درست و گذر تعداد قابل توجهی از  جوانان از سن طلایی باروری، بی توجهی به اقتصاد در فرزنددار شدن از بیمه درمان ناباروری تا عواقب تک فرزندی و ترویج تجردگرایی همگی از جمله عواملی است که دست به دست هم داده تا نرخ رشد جمعیت در کشور کاهش پیدا کرد.

کشور در لبه پرتگاه کاهش جمعیت قرار گرفته است

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آمار و ارقام جمعیتی نشان می‌دهد که کشور در لبه پرتگاه کاهش جمعیت قرار گرفته است.بر همین اساس حدود ۶ الی ۷ سال دیگر بیشتر فرصت باقی نمانده تا نرخ رشد جمعیت را به حد نرمال نزدیک کنیم .

وی در ادامه خاطرنشان کرد: سالمندی تهدیدی برای کشور در سطح ملی محسوب می‌شود در این بین عواقب ناشی از سالمندی و کاهش جمعیت در تمام حوزه‌ها از اجتماعی و اقتصادی گرفته تا فرهنگی و سیاسی و حتی نظامی یک خطر جدی برای کشور است که با هیچ چاه نفتی نمی توان آن را جبران کرد.

محمدبیگی افزود: برای مقابله با این وضعیت، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در حدود ۸۰ جلسه کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت تا دلایل کاهش جمعیت مورد بررسی قرار بگیرد.

وی در ادامه یادآور شد: قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با ۷۴ ماده قانون نسبتا جامع و کاملی محسوب می‌شود و وظایف بسیاری از ارگان‌ها و سازمان‌ها در این قانون مشخص شده است و حمایت‌ها و مشوق‌هایی از قبیل مسکن، تسهیلات اشتغال زنان، رشد امکانات در حوزه بهداشت و درمان و پوشش بیمه‌ای ناباروری از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این قانون است.

مسئله​  جمعیتی کشور ابرچالش قرن پانزدهم

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: اصلاح رفتار جمعیتی نیازمند برنامه‌های بلند مدت است و پیش بینی به نتیجه رسیدن آن  چند سال زمان می برد، بی شک مسئله جمعیتی کشور ابرچالش قرن پانزدهم خواهد بود.

عضو هیات رئیسه فراکسیون گام دوم انقلاب مجلس یازدهم، تصریح کرد: عملکرد مسئولان در جایگاهی که هستند می‌تواند تاثیر مستقیمی در زندگی افراد جامعه داشته باشد. مسئله جمعیت در یک دهه اخیر جزو مسائل مهم بوده و باید تمام برنامه‌ها و چشم اندازهای وزارتخانه‌ها، نهادها و سازمان‌های دولتی و خصوصی نسبت به افزایش جمعیت رویکرد مثبتی باشد. متاسفانه به دلیل عدم باور مسئولان کشور به موضوع نیروی انسانی به عنوان سرمایه اجتماعی امروزه شاهد کاهش نرخ رشد جمعیتی هستیم، برخی از قوانین افزایش جمعیت در سال‌های پیشین یا اجرایى نشده یا در نیمه راه رها شدند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای حل مشکل کاهش جمعیت تمام مسئولان سه قوه باید یکپارچه کمر همت ببندند تا معضل کاهش جمعیت کشور حل شود. تا زمانی که مشکلات اقتصادی، مسکن، اشتغال و سیستم آموزشی و فرهنگی کشور در مورد رشد جمعیت به صورت اساسی برطرف نشود مشکل کاهش جمعیت ادامه خواهد داشت.

محمدبیگی افزود: سالمندی ایران ابرچالش بزرگی خواهد بود که ابعاد کلی سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی ایران را در بر خواهد گرفت، اگر با همین سیاست‌ها پیش برویم باید در آینده نه چندان دور به تعداد مدارس موجود خانه سالمندی در کشور احداث کنیم. امیدواریم شورای محترم نگهبان هرچه سریعتر نظر خود را در خصوص قانون طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده ابلاغ کند تا به مرحله اجرایی شدن در کل کشور برسد. هرگونه تاخیر در اجرای سیاست‌های کلی جمعیت کشور قطعا زیانبار خواهد بود .

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پدر و مادر شدن یکی از اهداف جهان خلقت بوده که به تداوم نسل می‌انجامد و انسان را به سمت اهداف بالای بشریت و کمال  هدایت می‌کند.
ایمیل مستقیم:   info@sandalisabz.ir
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: *
ایمیل:
کد: *
 
     
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
   
اینستاگرام صندلی سبز
 درباره ما | تماس با ما | پیوندها | آرشیو | RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صندلی سبز است و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
© 2015 sandalisabz professional news site. All rights reserved